2022/2023 Schedule

MONDAY

Studio I
Time Class Length Recital
4:15 Advanced Contemporary 45 min. BOTH
5:00 Sr. Musical Theater (11-14) 45 min. BOTH
5:45 Junior Contemporary 45 min. BOTH
6:30 Junior Musical Theater 45 min. SHOW 1
7:15 Advanced Strength/Stretch (14 and up) 45 min. NONE
8:00 Elite Contemporary 45 min. BOTH
8:45 Elite Technique 45 min. NONE
Studio II
Time Class Length Recital
4:15 Team 1 Ballet/Tap/Jazz Combo* 90 min. SHOW 2
5:45 Intermediate Leaps/Turns 45 min. NONE
6:30 Elite Tap 45 min. BOTH
7:15 Advanced (Team 4/5) Tap 30 min. BOTH
8:00 Int (Team 3) Tap 30 min. BOTH
Studio III
Time Class Length Recital
4:15 Ballet/Tap/Jazz II* (2nd-3rd) 90 min. SHOW 1
5:45 Advanced/Elite Pointe 45 min. BOTH
6:30 Advanced Technique 45 min. NONE
7:15 Beginning Pointe 45 min. BOTH
Studio 4
Time Class Length Recital
5:00 Mommy and Me 45 min. NONE
5:45 Pre I Ballet/Tap* 45 min. SHOW 1
6:30 Pre II Ballet/Tap* 45 min. SHOW 1

TUESDAY

Studio I
Time Class Length Recital
4:15 Advanced Leaps/Turns 45 min. NONE
5:00 Junior Strength/Stretch (8-14) 45 min. NONE
5:45 Advanced Tumbling 45 min. BOTH
6:30 Beg Advanced Hip Hop 45 min. BOTH
7:15 Elite Tumbling 45 min. BOTH
8:00 Team 6 Lyrical/Jazz Combo* 105 min. BOTH
Studio II
Time Class Length Recital
5:00 Pre I Ballet/Tap* 45 min. SHOW 2
5:45 Pre II Ballet/Tap* 45 min. SHOW 2
6:30 Mini Cheer/Tumble 45 min. SHOW 2
Studio III
Time Class Length Recital
4:15 Ballet/Tap/Jazz III* (4th-5th)  90 min.  SHOW 1
6:00 Ballet/Tap/Jazz I* (K-1st)  75 min.  SHOW 2
Studio 4
Time Class Length Recital
5:30 Advanced/Elite Lyrical/Jazz* 90 min. BOTH
7:00 Advanced Contemporary 45 min. BOTH
7:45 Team 4 Lyrical/Jazz Combo* 90 min. BOTH

WEDNESDAY

Studio I
Time Class Length Recital
5:30 Int I Tumbling 45 min. SHOW 1
6:15 Advanced Tumbling 45 min. BOTH
7:00 Int II Tumbling 45 min. SHOW 2
7:45 Teen Pom 45 min. BOTH
Studio II
Time Class Length Recital
Competition Team Solos
7:00 Junior Pom 45 min. SHOW 1
Studio III
Time Class Length Recital
4:15 Ballet/Tap/Jazz I* (K-1st) 75 min. SHOW 1
5:30 Ballet/Tap/Jazz II* (2nd-3rd) 90 min. SHOW 2
7:00 Int Ballet/Jazz* 75 min. SHOW 2
Studio 4
Time Class Length Recital
Competition Team Solos

THURSDAY

Studio I
Time Class Length Recital
4:15 Team 3 Ballet/Jazz Combo* 90 min. BOTH
6:15 Junior Elite** 45 min. BOTH
7:00 Advanced Hip Hop 45 min. BOTH
7:45 Team 5 Lyrical/Jazz Combo* 90 min. BOTH
9:15 Teen Elite** 45 min. BOTH
Studio II
Time Class Length Recital
4:15 Team 2 Ballet/Tap/Jazz Combo* 90 min. BOTH
5:45 Pre Teen Elite** 45 min. BOTH
Studio III
Time Class Length Recital
4:45 Mini Hip Hop 45 min. SHOW 1
5:30 Junior Hip Hop 45 min. BOTH
6:15 Intermediate Hip Hop 45 min. BOTH
Studio 4
Time Class Length Recital
6:30 Senior Elite** 45 min. BOTH
7:15 Senior Musical Theater (15-18) 45 min. BOTH
8:00 Elite Hip Hop 45 min. BOTH
8:45 Senior Premiere Elite** 45 min. BOTH

* CORE COMBO CLASSES
** INVITE CLASSES

RECITAL SHOWTIMES
SHOW 1: 1:00 PM
SHOW 2: 6:00 PM