2019/2020 Fall Schedule

MONDAY

Studio I
Time Class Length Recital
4:15 Intermediate Leaps/Turns 45 min. NONE
5:00 Advanced Tumbling 45 min. BOTH
6:30 Premier Elite** 45 min. BOTH
5:45 Junior Elite** 45 min. BOTH
7:15 Elite Pointe 45 min. BOTH
8:00 Team Devotion 90 min. BOTH
9:30 Elite Tap 30 min. BOTH
Studio II
Time Class Length Recital
4:30 Advanced Leaps/Turns 45 min. SHOW 1
5:30 Pre Ballet/Tap I* 45 min. SHOW 1
6:20 Pre Ballet/Tap II* 45 min. SHOW 1
7:05 Beginning Tumbling  30 min. SHOW 1
   
   
   
Studio III
Time Class Length Recital
4:15 Ballet/Tap/Jazz II* 90 min. SHOW 1
6:00 Team Believe 90 min. TBD
7:30 Beginning Pointe  45 min.  BOTH
   
   
   
   

TUESDAY

Studio I
Time Class Length Recital
4:30 Ballet/Tap/Jazz III* 75 min. SHOW 2
5:45 Junior Contemporary 45 min. BOTH
6:30 Advanced Lyrical/Jazz* 90 min. BOTH
8:00 Elite Contemporary 45 min. BOTH
8:45 Elite Tumbling 45 min. BOTH
   
   
Studio II
Time Class Length Recital
5:00 Pre Ballet/Tap I* 45 min. SHOW 2
5:45 Pre Ballet/Tap II * 45 min. SHOW 2
6:30 Petite Elite**  45 min.  BOTH
   
   
   
   
Studio III
Time Class Length Recital
4:30 Ballet/Tap/Jazz III* 90 min. SHOW 1
6:00 Advanced Tap 30 min BOTH
7:15 Int Pointe 45 min. BOTH
8:00 Senior Contemporary 45 min. BOTH
   
   
   

WEDNESDAY

Studio I
Time Class Length Recital
4:00 Intermediate Lyrical/Jazz* 90 min. BOTH
5:45 Int I Tumbling 45 min. SHOW 1
7:15 Int II Tumbling 45 min. SHOW 2
8:00 Adv Pointe 45 min. BOTH
8:45 Elite Lyrical/Jazz* 90 min. BOTH
   
   
Studio II
Time Class Length Recital
6:00 Int Tap 30 min. BOTH
6:30 Junior POM 45 min. SHOW 1
7:15 Team POM 45 min. SHOW 2
 
 
   
   
Studio III
Time Class Length Recital
4:15 Ballet/Tap/Jazz I* 75 min. SHOW 1
5:30 Ballet/Tap/Jazz II* 90 min. SHOW 2
7:00 Ballet/Tap/Jazz III* 90 min. SHOW 2
8:30 Advanced Technique 45 min. NONE
9:15 Elite Technique 45 min. NONE
   
   

THURSDAY

Studio I
Time Class Length Recital
4:30 Team Fierce Tap 30 min. BOTH
5:00 Team Fierce Combo 90 min. BOTH
6:30 Junior Hip Hop 45 min. SHOW 2
7:15 Team Intense 90 min. BOTH
8:45 Sr. Premier Elite** 45 min. BOTH
9:30 Elite Hip Hop 45 min. BOTH
   
Studio II
Time Class Length Recital
5:45 Mini’s Hip Hop 45 min. SHOW 1
6:30 Team Passion 75 min. TBD
   
   
   
   
   
Studio III
Time Class Length Recital
5:00 Team Extreme 90 min. BOTH
6:30 Team Tap* 30 min. BOTH
7:15 Intermediate Hip Hop 45 min. BOTH
8:00 Beginning Advanced Hip Hop 45 min. BOTH
8:45 Advanced Hip Hop  45 min.  BOTH
   
   

* CORE COMBO CLASSES
** INVITE CLASSES

RECITAL SHOWTIMES
SHOW 1: 1:00 PM
SHOW 2: 6:00 PM